• -20%
Dance World

Dance World CBD (Royal Queen Seeds)

5,60 € 7,00 € -20%

Een opbeurend marihuanaras met een krachtige medicinale werking. Dance World is een kruising van twee verschillende fenotypes van Dancehall. Haar genetica bestaat hoofdzakelijk uit een mix van Mexican en Afghan, gekruist met het krachtige medicinale ras Juanita la Lagrimosa. 

Samen
  • 1 feminisiert
  • 3 feminisierte
  • 5 feminisierte
  • 10 feminisierte

 

Dance World is een tamelijk korte cannabisplant die voornamelijk als een Indica groeit en een lengte van 60 tot 90 cm bereikt. Deze plant bloeit, wederom net als een Indica, binnen 8 weken. Haar effect verschilt echter van de meeste Indica’s.

Net als al onze medicinale cannabisrassen heeft Dance World een hoog CBD-gehalte, dat bijna gelijk is aan de hoeveelheid THC. Zoals de naam doet vermoeden, biedt Dance World een opbeurende, motiverende high die veel weg heeft van de Jamaican Dancehall muziek, waar haar ouders naar zijn vernoemd. Deze cannabisrassen met hoog CBD-gehalte werden vaak gebruikt voor hun ontstekings-, pijn-, angst- en/of spasmeremmende effecten. 

De marihuanazaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat je niet met mannelijke planten te maken zult hebben. Dus als ze goed groeien, zou elke plant een mooie bloeiende vrouwelijke variant moeten zijn. Dance World levert een oogst op van rond de 400 tot 450 gram per plant. 

De geur is tijdens de groei of de bloei niet al te sterk. Zodra de buds echter gemalen en gerookt worden, komen de aroma’s naar buiten; een complexe mix van aardachtige aroma’s met een kruidige, bijna fruitige smaak. Dance World is een ras dat zeer geschikt is voor medicinale gebruikers, of voor iedereen die op zoek is naar een opbeurend effect.

% THC
12
Abstammung
Dancehall 20 x Juanita la Lagrímosa
Sorte
Zum größten Teil Sativa
THC
Hoch (15-20%)
Geschlecht
Feminisierte
Photoperiod
Normal
Flowering
Short: 7 - 9 weeks
Blütezeit (tage)
56
Außen Ernte
Ende September
Yield Infoor
475 - 525
Yield Outdoor
400 - 450
Höhe (Außen)
80 - 120
Geschmack
Blumig
Würzig
Zitrus
Effekte
Entspannt
Fokussiert
Glücklich
Kreativ
Uplifted
Therapeutische Anwendung
Belastung
Entzündung
Kopfschmerzen
Muskelkrämpfe
Schmerzen
No reviews

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...

Product added to wishlist

Valoramos tu privacidad

Usamos cookies para mejorar tu experiencia de navegación, mostrarte anuncios o contenidos personalizados y analizar nuestro tráfico. Al hacer clic en “Aceptar” das tu consentimiento a nuestro uso de las Cookies y aceptas nuestra Política de Privacidad.