Dance World CBD by Royal Queen Seeds

Een opbeurend marihuanaras met een krachtige medicinale werking. Dance World is een kruising van twee verschillende fenotypes van Dancehall. Haar genetica bestaat hoofdzakelijk uit een mix van Mexican en Afghan, gekruist met het krachtige medicinale ras Juanita la Lagrimosa. 

Reduced price!
New product

5,60 €

7,00 €

-20%

  • 1 feminisiert
  • 3 feminisierte
  • 5 feminisierte
  • 10 feminisierte

- +

Payment methods: Visa, MasterCard, Bank Transfer, Cash, Bitcoin*
Ratings and comments from our customers
( 0.0 / 5) - 0 feedback(s)

Dance World is een tamelijk korte cannabisplant die voornamelijk als een Indica groeit en een lengte van 60 tot 90 cm bereikt. Deze plant bloeit, wederom net als een Indica, binnen 8 weken. Haar effect verschilt echter van de meeste Indica’s.

Net als al onze medicinale cannabisrassen heeft Dance World een hoog CBD-gehalte, dat bijna gelijk is aan de hoeveelheid THC. Zoals de naam doet vermoeden, biedt Dance World een opbeurende, motiverende high die veel weg heeft van de Jamaican Dancehall muziek, waar haar ouders naar zijn vernoemd. Deze cannabisrassen met hoog CBD-gehalte werden vaak gebruikt voor hun ontstekings-, pijn-, angst- en/of spasmeremmende effecten. 

De marihuanazaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat je niet met mannelijke planten te maken zult hebben. Dus als ze goed groeien, zou elke plant een mooie bloeiende vrouwelijke variant moeten zijn. Dance World levert een oogst op van rond de 400 tot 450 gram per plant. 

De geur is tijdens de groei of de bloei niet al te sterk. Zodra de buds echter gemalen en gerookt worden, komen de aroma’s naar buiten; een complexe mix van aardachtige aroma’s met een kruidige, bijna fruitige smaak. Dance World is een ras dat zeer geschikt is voor medicinale gebruikers, of voor iedereen die op zoek is naar een opbeurend effect.

Data sheet

THCHoch (15-20%)
% THC12
AbstammungDancehall 20 x Juanita la Lagrímosa
SorteZum größten Teil Sativa
GeschlechtFeminisierte
PhotoperiodNormal
FloweringShort: 7 - 9 weeks
Blütezeit (tage)56
Außen ErnteEnde September
Yield Infoor475 - 525
Yield Outdoor400 - 450
Höhe (Außen)80 - 120
GeschmackWürzig, Zitrus, Blumig
EffekteGlücklich, Entspannt, Uplifted, Fokussiert, Kreativ
Therapeutische AnwendungBelastung , Schmerzen, Entzündung, Kopfschmerzen, Muskelkrämpfe

Customers who bought this product also bought

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out