Royal Medic by Royal Queen Seeds

Royal Medic is een nieuwe gefeminiseerde hybride die ontwikkeld is uit twee Spaanse cannabisrassen. Haar genetica is een kruising van Critical, een ras dat bekend staat om haar grote oogsten en Juanita la Lagrimosa, dat bekend staat om haar medicinale effecten.

Reduced price!
New product

4,80 €

6,00 €

-20%

  • 1 feminisiert
  • 3 feminisierte
  • 5 feminisierte
  • 10 feminisierte

- +

Payment methods: Visa, MasterCard, Bank Transfer, Cash, Bitcoin*
Ratings and comments from our customers
( 5.0 / 5) - 1 feedback(s)

Het resultaat is een geweldig medicinaal ras met een hoog CBD-gehalte, dat bijna gelijk is aan het THC-gehalte. Deze rassen met een hoog CBD-gehalte zijn niet zo psychoactief als andere rassen met een hoog THC-gehalte, die beter geschikt zijn voor medische gebruikers. Haar effect is cerebraal met een heldere high. Dit type ras wordt vaak gebruikt vanwege haar werking tegen ontstekingen, pijn, angst en/of krampen. 

Royal Medic dankt het merendeel van haar genetica aan Juanita la Lagrimosa. Ze dankt er haar geweldige medicinale effect aan, maar ook haar fruitige, haze-achtige aroma. De smoke is vol van smaak, met een fruitige, hasjachtige nasmaak. Ze is een vrij grote plant en wordt ongeveer 120 tot 150 cm hoog.

Dankzij haar Critical-genetica heeft ze grotendeels een Indica-structuur en geeft ze een grotere oogst. Royal Medic levert ongeveer 475-525 gram per plant op met een bloeitijd van 9 weken. Ze behoudt het geweldige medicinale effect van de Juanita la Lagrimosa waaraan de grotere oogst van Critical is toegevoegd.

Data sheet

THCHoch (15-20%)
% THC10
AbstammungCritical x Juanita
SorteZum größten Teil Sativa
GeschlechtFeminisierte
PhotoperiodNormal
FloweringShort: 7 - 9 weeks
Blütezeit (tage)63
Außen ErnteAnfang Oktober
Yield Infoor425 - 475
Yield Outdoor475 - 525
Höhe (Außen)120 - 150

Customers who bought this product also bought

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out